top of page

Shirodhara- võimas meelt vaigistav teraapia


Ajurveeda on oma juurtega küll pärit üsna kaugelt, kuid erinevad õliteraapiad, mida ajurveeda pakub, sobivad ideaalselt ka Eesti külma ja jahedasse kliimasse. Minu enda kogemus on neist ainult hea ja väga hea. Indias tehakse ajurveeda arstide poolt väga palju erinevaid protseduure ja meilgi saab mitmeid neid väga edukalt teha.

Olles eelmisel aastal ajurveeda keskuses panchakarmat tegemas, sain ma ise neist mitmeid kogeda, kuid kõige sügavama mulje jättis mulle shirodhara. Seda protseduuri tehti mulle rohkem kui nädalajagu iga päev. Pole miskit lõõgastavamat ja meditatiivselt sügavamat, kui seda on shirodhara. Kogu keha on mõnusas ja erilises heaolu seisundis, kui soe õlijuga mööda laupa voolab. Mõtted kaovad iseenesest ning rõõm ja armastus vallutavad pea, keha ka jäsemed, täites kogu keha täieliku õndsustundega.

Oma kodulehel olen SHIRODHARAT kirjeldanud nõnda:

Shirodhara on väga lõõgastav ja ka oma olemuselt sügavalt stressivastane teraapia. Selle käigus manustatakse 20-30 minutit sooja õli kolmanda silma piirkonda ja kogu laubale.​ Parima tulemuse saab, kui enne shirodharat ka veel peamassaaži teha

Shirodhara ergutab ja puhastab tajusid ning rahustab meelt. Selle protsessi käigus tajub inimene imelist heaolutunnet, selgust ja mõistmisi. Oma tundlikkust teadlikult arendaval inimesel võib see teraapia esile tuua varjatud andeid ning oluliselt suurendada tunnetust ja tundlikkust. Peale shirodharat vaatad elu hoopis teise pilguga.

Lisaks kasutatakse ajurveeda ühte võimsaimat teraapiat ka erinevate terviseprobleemide puhul:

  1. Erinevad pea piirkonna probleemid- nina, kurgu, kõrvade (k.a. tinnitus), kaela ja silmadega seonduvad probleemid.

  2. Stressi korral on shirodhara väga tõhus

  3. Erinevate närvisüsteemi häirete korral

  4. Kaela - ja seljavalude puhul

  5. Vabastab pingeid ja seeläbi ka aitab pingetest tekkinud peavalude puhul.

  6. Parandab juuste kvaliteeti ning takistab juuste hallinemist

  7. Toob Sinusse sügava rahulolutunde

  8. Aitab Sul iseendaga ja Sinu sees oleva armastusega paremat kontakti saada.

Sinagi oled oodatud shirodharat nautima. Hinna-ja broneerimisinfo leiad SIIT

Seansid toimuvad:

Vaikuse stuudio

Turvise 8-4/ Amburi 3-4 (Kopli)

  • Facebook Basic Square
bottom of page