P, 14. veebr | Kinnine Facebooki grupp

Kuidas teha ajurveedalikku toitu. Veebikursus vol 2

Kõigile kel on huvi tervisliku toidu tegemise vastu
Registration is Closed
Kuidas teha ajurveedalikku toitu. Veebikursus vol 2

Aeg ja koht

14. veebr 19:00 GMT +2 – 23. veebr 23:00 GMT +2
Kinnine Facebooki grupp

Üritusest

Kursus kinnises Facebooki grupis 

KÕIGILE HUVILISTELE! 

 Kui Sulle on huvi pakkunud juba ammu, kuidas valmistada lihtsalt ja kiirelt ajurveedalikku toitu, siis nüüd on selleks eriti hea ja mugav võimalus, mis tuleb Sulle sõna otseses mõttes koju kätte.  Sõbrapäeval alustame juba teist korda põneva ja suurt huvi tekitanud koolitusega, kus teeme koos maitsvat ja tervislikku toitu. Koolitusenimele sai taha vol 2. - mida see tähendab? See tähendab seda, et kursus on mõnes mõttes sarnane esimesele. Sarnane selles osas, et kursuse ülesehitus ja üldpõhimõtted on samad ning teooria kindlasti kattub. Aga kuna kursus on siiski 90% ulatuses praktiline, siis toidud mida teeme on suures osas küik uued. Vaid mõned klassikalised road tulevad taasesitusele. Seega sobib kursus nii neile kes pole veel kunagi osalenud ja ka neile, kes juba on meiega toitu esimesel ja jõulutoitude kursusel valmistanud (veidi kordamist on tarkuse ema ). Ja veel, seekord on kursus mõned päevad lühem, aga mahult eelmisega sarnane. 

 Ehk siis... kutsun Sind taas ajurveeda rännakule, seekord põnevasse toidumaailma, mis on Sulle senini ühel või teisel põhjusel ehk kättesaamatuks osutunud. Võibolla on Sulle ka siiani tundunud, et ajurveedalik või üleüldse tervislik toit on üldjuhul väga kallis, see on raskesti kätte saadav ning selle valmistamiseks, kulub tunde. Sellel kursusel kummutame need iganenud müüdid ja vaatame millised võimalused tegelikult siinsamas olemas on. Kursuse märksõnadeks saavad olema LIHNE, MAITSEV, TERVISLIK ja TASKUKOHANE, KOHESELT ELLU RAKENDATAV.

 Kursus saab toimuna kinnises Facebooki grupis, kus igal tööpäeval jõuab Sinu ette live esitluses üks või mõni päev kaks vahvat lihtsa ja tervisliku ajurveedaliku toidu valmistamise õpetust. Sinna juurde räägin põgusalt ka ajurveedaliku toidu valmistamise üldpõhimõtetest konkreetselt valmistatava toidu nüanssidest. Ajurveeda toidu valmistamise teadus on väga lai ja põhjalik ning sellele saab läheneda suisa haiguspõhiselt. Meie oma kursusel oleme pühendunud pigem toitudele, mis sobivad laias laastus kõigile, kellel pole tõsisemaid terviseprobleeme. Pigem suuname oma tähelepanu sellele kuidas maitsvat toitu valmistada lihtsates kodustes tingimustes. Enamus inimesi on suures vaimustuses just sellest, et väikseid ja lihtsaid nüansse kasutades saab suurepärase maitseelamuse. Kuna aja jooksul on neid teadmisi omajagu kogunenud, siis on hea meel neid ka teistega jagada!  Toidud valmivad kergesti kätte saadavast suures osas hooajalisest toorainest. Sinu ees valmivad pudrud, supid, juurvilja- ja läätseroad, mida saad ise kohe kodus järgi proovida. Kindlasti ka midagi magusat!  

MILLINE ON AJURVEEDALIK TOIT?

• Lihtne 

• Tasakaalus 

• Väga maitsev 

• Lihavaba 

• Tervislik 

• Kõhtu täitev 

• Kergesti seeduv 

• Figuurisübralik 

• Peale sööki on hea ja kerge olla 

• Enamasti ka soodne ja kiiresti valmiv 

• Jõukohane valmistamiseks ka algajale  

 MIDA NEED 10 PÄEVA SULLE ANNAVAD?

• Lihtsaid ja praktilisi toidu valmistamise nippe 

• Julgust ise katsetada 

• Õpid kasutama vürtse 

• Häid maitseelamusi 

• Oskust lihtsast toorainest gurmeetoit valmistada

 • End oma kehas hästi tunda 

• Võimaluse kursust jälgida endale sobilikus tempos, sobival ajal ja sobilikus kohas. 

Kursust saab järele vaadata 1 kuu jooksul  

KAS KURSUS SOBIB KA VEGANITELE NING LAKTOOSI- JA GLUTEENITALUMATUTELE?

 Paljudes ajurveeda toitudes kasutatakse gheed e. selitatud võid, kuid soovi korral saab selle alati asendada mõne muu sobiliku rasvainega. 80% osas sobivad ajurveeda toidud ka veganitele laktoositalumatutele. Gluteenivabad on samuti enamus toitudest, kuid kindlasti mitte päris kõik. Ajurveeda teadustel on selles osas oma lähenemine ja selles osas tasub ehk konsulteerida ajurveeda praktikuga. Häid nippe aga saavad kursuselt kindlasti kõik, kuid osalemise osas pead kuulama siiski oma sisetunnet 

KELLELE KURSUS SOBIB? Kõikidele inimestele kellel on huvi tervisliku toidu valmistamise kohta ning kes soovivad häid ideid ja

 uusi nippe, et oma ellu tuua veidi huvitavamaid suundi ja võimalusi.  Kursuse ruumi loob kogenud ajurveeda praktik Aet Sillaste Toidu valmistamise oskusi jagab Marek Nõmmela  

OSALEMISE AEG JA KOHT: 14.-23. veebruaril kinnises Facebooki grupp 

OSALUSTASU: 16 EUR Koos populaarse varem ilmunud ajurveeda retseptikogumikuga „Toitvad ja vürtsikad lihavabad toidud” 26 EUR (e-raamatu tavahind 12 EUR) 

NB! Kui paned end kirja enne sõbrapäeva, siis saad juba varem oma meilile ühe mõnusa maiuse mida sõbrapäevaks teha.  PALUN MÄRKA, et peale kursusele registreerimist saad Fienta poolt kinnituse pileti ostust (vaata igaks juhuks üle kõik oma postkasti kaustad. NB! Enne kursuse algust 13. veebruaril saad samuti Fienta poolt kirja, kus saadame Sulle facebooki grupi lingi, et Sa saaksid ühineda kursusega! Kui registreerid kursusele vahetult enne kursust Facebooki grupi link juba kinnitusmeilis.   LISAINFO ja KÜSIMUSED: aet@heatuju.ee , tel 5068243

Jaga üritust