top of page

Kuidas teha ajurveedalikku toitu

E, 09. nov

|

Facebooki privaatne grupp

Kuidas teha ajurveedalikku toitu
Kuidas teha ajurveedalikku toitu

Koht ja aeg

09. nov 2020, 19:00 GMT +2 – 24. nov 2020, 23:00 GMT +2

Facebooki privaatne grupp

SÜNDMUSEST

VEEBIKURSUS

Kui Sulle on huvi pakkunud juba ammu, kuidas valmistada lihtsalt ja kiirelt ajurveedalikku toitu, siis nüüd on selleks eriti hea ja mugav võimalus, mis tuleb Sulle sõna otseses mõttes koju kätte.

Kutsun Sind taas ajurveeda rännakule, seekord põnevasse toidumaailma, mis on Sulle senini ühel või teisel põhjusel ehk kättesaamatuks osutunud. Võibolla on Sulle ka siiani tundunud, et ajurveedalik või üleüldse tervislik toit on üldjuhul väga kallis, see on raskesti kätte saadav ning selle valmistamiseks, kulub tunde. Sellel kursusel kummutame need iganenud müüdid ja vaatame millised võimalused tegelikult siinsamas olemas on. Kursuse märksõnadeks saavad olema LIHNE, MAITSEV, TERVISLIK ja TASKUKOHANE, KOHESELT ELLU RAKENDATAV.

Kursus saab toimuna kinnises Facebooki grupis, kus igal tööpäeval jõuab Sinu ette live esitluses üks vahva lihtsalt ja suhteliselt kiiresti valmiva  tervisliku ajurveedaliku toidu valmistamise õpetus. Sinna juurde räägin põgusalt ka ajurveedaliku toidu valmistamise üldpõhimõtetest konkreetselt valmistatava toidu nüanssidest. Lisaks teen ka postitusi toidu valmistamisega seonduvatel teemadel.

KÕIK GRUPIS POSTITATU ON HILJEM SOBIVAL AJAL JÄRELVAADATAV. 

Ajurveeda toidu valmistamise teadus on väga lai ja põhjalik ning sellele saab läheneda suisa haiguspõhiselt. Meie oma kursusel oleme pühendunud pigem toitudele, mis sobivad laias laastus kõigile, kellel pole tõsisemaid terviseprobleeme. Pigem suuname oma tähelepanu sellele kuidas maitsvat toitu valmistada lihtsates kodustes tingimustes. Enamus inimesi on suures vaimustuses just sellest, et väikseid ja lihtsaid nüansse kasutades saab suurepärase maitseelamuse.

Kuna aja jooksul on neid teadmisi omajagu kogunenud, siis on hea meel neid ka teistega jagada!

Toidud valmivad kergesti kätte saadavast suures osas hooajalisest toorainest. Sinu ees valmivad põnevad ja harjumuspärasest veidi erinevad pudrud, supid, juurvilja- ja läätseroad, mida saad ise kohe kodus järgi proovida. Kindlasti ka midagi magusat!

MILLINE ON AJURVEEDALIK TOIT?

· Lihtne

· Tasakaalus

· Väga maitsev

· Lihavaba

· Tervislik

· Kõhtu täitev

· Kergesti seeduv

· Figuurisõbralik

· Peale sööki on hea ja kerge olla

· Enamasti ka soodne ja kiiresti valmiv

· Jõukohane valmistamiseks ka algajale

MIDA NEED 16 PÄEVA SULLE ANNAVAD?

· Sissepõike põnevasse ajurveeda toidumaailma

· Lihtsaid ja praktilisi toidu valmistamise nippe

· Julgust ise katsetada

· Õpid kasutama vürtse

· Saad mõistma erinevate maitsete tähtsust

· Häid maitseelamusi

· Oskust lihtsast toorainest gurmeetoitu valmistada

· End oma kehas hästi tundma

· Saad aru, mis tähendab peale sööki kerge tunne

· Võimaluse kursust jälgida endale sobilikus tempos, sobival ajal ja sobilikus kohas

· Saad oma ammu tekkinud küsimustele vastused

KAS KURSUS SOBIB KA VEGANITELE NING LAKTOOSI- JA GLUTEENITALUMATUTELE?

Paljudes ajurveeda toitudes kasutatakse gheed e. selitatud võid, kuid soovi korral saab selle alati asendada mõne muu sobiliku rasvainega. 80% osas sobivad ajurveeda toidud ka veganitele laktoositalumatutele.

Gluteenivabad on samuti enamus toitudest, kuid kindlasti mitte päris kõik.

Ajurveeda teadustel on selles osas oma lähenemine ja selles osas tasub ehk konsulteerida ajurveeda praktikuga.

Häid nippe aga saavad kursuselt kindlasti kõik, kuid osalemise osas pead kuulama siiski oma sisetunnet.

KELLELE KURSUS SOBIB?

Kõikidele inimestele kellel on huvi tervisliku toidu valmistamise kohta ning kes soovivad häid ideid ja uusi nippe, et oma ellu tuua veidi huvitavamaid suundi ja võimalusi.

Kursuse ruumi loob kogenud ajurveeda praktik Aet Sillaste ( www.heatuju.ee/aet )

Toidu valmistamise oskusi jagab Marek Nõmmela

OSALEMISE AEG JA KOHT: 9.-24. November kinnine Facebooki grupp  OSALUSTASU: 15 EUR

Koos populaarse varem ilmunud ajurveeda e-retseptikogumikuga „Toitvad ja vürtsikad lihavabad toidud” 25 EUR (e-raamatu tavahind 12 EUR)

Kuidas ma saan osaleda?:

PALUN REGISTREERI IGA OSALEJA ERALDI!

1. Tee ülekanne:

15 EUR /25 EUR ( koos e-retseptikogumikuga)

OÜ Värvipidu SEB a/a

EE671010220268252224

selgitusse 16 päeva + oma nimi

Kui maksjaks on ettevõte, siis jäta registreerimisvormi vastavasse lahtrisse ettevõtte andmed. Arve saadan järgi hiljemalt  kahe tööpäeva jooksul siis, kui ülekanne on laekunud meie arvele. 

Koolituse tasu loobumisel ei tagastata, sest tegemist on veebikoolitusega, mida saad vaadata omale sobival ajal.

2. Registreeri:

PALUN ÄRA TEE REGISTREERINGUT ENNE, KUI OLED KOOLITUSE EEST TASUNUD!

Täida lehe all-või ülaosas peale "Registreerimine" nupule vajutamist registreerimisvorm, saada see ära, ja oledki kursusel kirjas. Jälgi, et saad ka kinnitusmeili, siis oled kirjas.  Kui teed ülekande ettevõtte arvelt saadan Sulle paari tööpäeva jooksul peale ülekande laekumist koolitusele arve.

LISAINFO ja KÜSIMUSED: aet@heatuju.ee , tel 5068243 (E-R 9-18)

NB! Palun jälgi, et saad mõne minuti jooksul oma meiliile kinnittusmeili. Vaid siis oleme registreeringu kätte saanud ja saame saata Sulle juhised kursusegrupiga liitumiseks.

Jaga sündmust

bottom of page